Bekwaam staat voor ervaring

Je bent pas duurzaam succesvol in arbeidsbemiddeling als je begrijpt wat er bij je klanten gebeurt en hoe de klantwensen passen in de loopbaanontwikkeling van de professional.

Missie

Bij een goede bemiddeling ervaren alle drie de partijen de toegevoegde waarde van de samenwerking met elkaar. Onze kracht ligt in het feit dat wij duidelijk en oprecht onze mening geven over de kandidaat, de onderneming en de match met het functieprofiel. Doordat de klant en de kandidaat ons hierin waarderen, is het Bekwaam-netwerk een vanzelfsprekend loket in de arbeidsmobiliteit van technische maintenance professionals en uitgegroeid tot een begrip in de infrastructuursector. Bekwaam InterimManagement is voor de kandidaat en opdrachtgever een professionele gids in deze flexibele arbeidsmarkt. Bekwaam biedt toegevoegde waarde door haar sterke inhoudelijke kennis en betrokkenheid. Zowel in het ondernemerschap als in het vakgebied van de opdrachtgever en de ZZP’er. Bekwaam heeft up-to-date kennis van nieuwe wervingstechnieken en toepassing van online media die essentieel zijn voor succes in bemiddeling.

Visie

Wij geloven in een groeiend aantal ZZP’ers die projectmatig ingezet worden wanneer hun expertise en ervaring van pas komen bij onze opdrachtgevers. Professionals die zelf de regie nemen in de ontwikkeling van hun loopbaan en in de keuze van projecten. Wij geloven ook dat een toekomstgerichte opdrachtgever bouwt aan een flexibele organisatie die qua samenstelling meeveert met de actuele marktvraag. Het is voor een aannemer immers pas noodzakelijk om kennis aan boord te trekken wanneer deze ook van toepassing op de projecten uit de opdrachtenportefeuille. Kennisborging betekent volgens Bekwaam niet perse dat voldoende medewerkers in loondienst moeten werken, maar juist dat er actief gewerkt wordt aan een goede band met de flexibele schil van zelfstandige professionals zodat deze klaarstaan wanneer het nodig is. Wij zien  een bewuste netwerkstrategie en relatiebeheer op basis van kennismanagement als de succesfactoren voor de toekomst. Bekwaam heeft de ambitie om zich hierin verder te ontwikkelen zodat wij in de toekomst nog sneller de juiste kandidaat kunnen voordragen die aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgevers.