Bekwaam

Bemiddeling voor professionals met ervaring in assetmanagement binnen de infrastructuur en of industrie.

Bekwaam … oftewel geschikt, in staat zijn tot, kundig voor de job!

Bekwaam InterimManagement is dé intermediair voor professionals binnen de infrastructuur. Wij pretenderen niet alleen anders te zijn, maar zijn dat ook. Door jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling voor technische functies weten we wat er nodig is om een organisatie of project goed te laten draaien. Eerst bepalen we de inhoudelijke behoefte, vervolgens maken wij een helder functieprofiel. Naast een gedegen bemiddelingstraject bieden wij altijd ‘coaching on the job’ voor zowel opdrachtgever als professional.

De juiste kandidaat op het juiste project, daar gaan we samen voor

Niet alleen ervaring, maar weten wat je competenties zijn en waar je interesses liggen, maakt een werknemer bekwaam. Het geeft de opdrachtgever de garantie dat de ingehuurde kracht geen sprong in het diepe maakt, maar bewust kiest voor de inhoud van een project. Bekwaam professionals hebben altijd de juiste bagage om de klus te klaren.

Bekwame bemiddelaars

Onze consultants vragen door, weten wat er speelt in asset management, zijn op de hoogte van de gevolgen van DBFM-contracten in de infrastructuur voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers en zijn hiermee een inhoudelijke gesprekspartner voor klant en professional. Zij helpen u de echte behoefte te bepalen en komen pas daarna met de oplossing. Lees hier meer over ons team.