Bekwaam is is ISO27001:2013 gecertificeerd!

Het behalen van deze certificering betekent dat Bekwaam InterimManagement een goed werkend managementsysteem heeft voor informatiebeveiliging en dat informatiebeveiliging op alle niveaus binnen Bekwaam belangrijk gevonden wordt.

ISO 27001:2013

De ISO 27001:2013 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Deze norm biedt organisaties een procesgerichte aanpak voor het opzetten, implementeren, beheren, monitoren, evalueren, onderhouden en verbeteren van het managementsysteem voor informatiebeveiliging. De norm toetst onder andere of een organisatie de relevante wet- en regelgeving naleeft op het gebied van informatieveiligheid. Een goed ingericht en uitvoerend proces voor gegevensbeveiliging leidt tot minder risico’s en daarmee minder incidenten.

Voor jou als professional betekent deze certificering dat Bekwaam zorgvuldig met jouw gegevens omgaat. Enerzijds door aantoonbaar te voldoen aan de AVG richtlijnen, anderzijds door de adequate beveiliging van onze informatiesystemen. Zo zijn er richtlijnen opgesteld waaruit blijkt hoe er met gevoelige informatie omgegaan wordt. Daarnaast is er een gedragsregeling voor de digitale werkomgeving opgesteld. Hierin zijn richtlijnen opgenomen waarin wij aan jou als professional vragen om op een bepaalde manier met gevoelige informatie van onze opdrachtgevers om te gaan.

Met het opstellen en implementeren van deze richtlijnen, zorgen wij ervoor dat wij voor zowel onze professionals als voor onze opdrachtgevers van meerwaarde zijn. Met het behalen en behouden van de ISO27001:2013 certificering toont Bekwaam InterimManagement aan zowel professionals als aan opdrachtgevers dat er een goed werkend managementsysteem is en dat Bekwaam veel belang hecht aan goede informatiebeveiliging. Onze professionals werken veelal met gevoelige informatie van onze opdrachtgevers. Door de richtlijn over veilig werken en door de adequate beveiligingsmaatregelen van onze informatiesystemen dragen wij bij aan de bescherming van de gegevens van onze opdrachtgevers. Zo geeft samenwerken met Bekwaam een veilig gevoel, wel zo prettig!

Klik hier om het ISO27001:2013 certificaat te bekijken.

Gerelateerd nieuws

Korte introductie betreft gerelateerd nieuws

Mooie nieuwe interim-opdracht bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

Rijkswaterstaat Zeeland kiest voor Partners in Projectbeheersing

Bekwaam start met CO2 Prestatieladder

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.