Bekwaam deelt voorspoed met Alzheimer Nederland

Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland!

Het jaar 2020 komt eraan. Wij kijken terug op een goed jaar en kijken vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerking. Samen met jou kunnen we deze voorspoed delen met Alzheimer Nederland zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten.

Lees verder…

Rijkswaterstaat kiest voor PinP voor de uitvoering van Projectondersteuning voor twaalf clusters voor de regio West Nederland Zuid (WNZ)

Partners in Projectbeheersing (PinP) gaat voor Rijkswaterstaat projectondersteuning voor twaalf clusters voor de regio West-Nederland Zuid (WNZ) uitvoeren. In deze samenwerking gaat PinP bij Rijkswaterstaat de projectteams ontzorgen. Hiermee voegt Partners in Projectbeheersing weer een mooie en uitdagende opdracht toe aan haar portfolio van opdrachten bij Rijkswaterstaat.

Lees verder…

Raamovereenkomst Dienstverlening Industriële Automatisering

Tijdens de uitvoering van het programma IMPAKT uit 2016 (IMPAKT staat voor IMpuls Programma Aanpak Kritische Technische infrastructuur en was onderdeel van het programma Beveiligd Werken Rijkswaterstaat) is bij Rijkswaterstaat (RWS) gebleken dat RWS geen specifieke overeenkomsten heeft voor het inkopen van diensten en specifieke en gedegen kennis van industriële automatisering (IA), machineveiligheid (MV) en cyber security van IA (CS-IA) betreffen, en wenst dit beter te organiseren.

Lees verder…

Samen voor het Spoor: Nieuwe broker voor technische functies ProRail

Samen voor het Spoor is de nieuwe unieke broker voor technisch personeel voor ProRail. Bekwaam InterimManagement, Praeceptum, Syntraal (dochteronderneming van Tauw) en The Compliance Factory zijn gezamenlijk deze nieuwe broker gestart. Samen voor het Spoor is in staat kennis en specialisten in te brengen specifiek voor iedere onderneming die te maken heeft met Spoor en Transport. Dat maakt het uniek: een focus op één branche.

Lees verder…

Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden kiest voor de Combinatie Waterbond.

Het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft voor dijkversterkingsprojecten een raamcontract gegund aan de combinatie Waterbond.

De combinatie Waterbond heeft maar liefst 6 van de 9 uitgevraagde percelen binnengehaald van het raamcontract dat door Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) op de markt is gezet voor ondersteuning bij dijkversterkingsprojecten.

Lees verder…

Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland

Bekwaam geeft het door aan Alzheimer Nederland!. Het jaar 2018 meldt zich alweer aan. Wij kijken terug op een goed jaar en vooruit naar een nieuw jaar met mooie kansen en samenwerking. Samen met jou kunnen we deze voorspoed delen met Alzheimer Nederland zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten.

Lees verder…

Bekwaam bestaat 7 jaar!

Ik ben trots!

Precies zeven jaar geleden is Bekwaam InterimManagement gestart met haar dienstverlening. Het waren zeven hele mooie jaren waarin veel is gebeurd.

Lees verder…