Toetscoördinator

Bekwaam zoekt een Toetscoördinator voor de gemeente Amsterdam.

Je functie

Als Toetscoördinator ben je de spil in de toetsing ten behoeve van de contractbeheersing van het IHA/TCVB-project. Je hebt geen probleem met het regelen van vele afspraken ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering en afronding van audits. Daarnaast weet je de uitkomsten van audits op waarde te schatten en initieert de juiste verbeteringen bij zowel opdrachtnemers als opdrachtgever door goede adviezen op te stellen. Het project bestaat uit 3 contracten met ingenieursbureaus waarmee de gemeente de constructieve staat van het bruggenareaal zo snel mogelijk inzichtelijk wil krijgen.
Voor het programma Bruggen en Kademuren, onderdeel ‘Toetsing Constructieve Veiligheid Bruggen’, zijn wij op zoek naar een toetscoördinator die onder leiding van een contractmanager met een grote mate van zelfstandigheid het toetsproces van een innovatief dienstencontract kan organiseren en begeleiden.

Functie eisen

Je hebt

  • Een afgeronde opleiding HBO/WO in de richting van techniek.
  • Ervaring met risicomanagement binnen een GW-W project.
  • Ervaring met het auditen van dienstencontracten op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar als toetscoördinator waarbij je inhoudelijk de toetsplanning hebt voorbereid, de toetsen hebt gecoördineerd, de contractmanager en risicomanager op basis van de uitgevoerde toetsen hebt geadviseerd en de evaluatie van de toetsperiode hebt uitgevoerd.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met systeem gerichte contractbeheersing.
  • Een certificaat als lead auditor (ISO 9001) en hebt hierin minimaal 1 jaar ervaring.
  • In de afgelopen 2 jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

Organisatie

Het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam bereidt de aanleg en het onderhoud van infrastructuur en de inrichting van de stad voor. Het realiseert hiermee uitvoeringsprogramma’s en opdrachten die zij krijgt van stadsdelen en andere organisatieonderdelen in de stad. Inkoop, advies, projectvoorbereiding- en realisatie en kennisontwikkeling- en borging zijn hierbij de belangrijkste werkzaamheden. Het ingenieursbureau valt onder het cluster Ruimte & Economie.
De gemeente is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van in totaal zo’n 1600 bruggen en 600 kilometer kades en oevers in de stad. Lange tijd is er te weinig aandacht geweest voor het beheer en onderhoud hiervan. Voor het wegwerken van het achterstallig onderhoud is het Programma Bruggen en Kademuren gestart. Een actieplan dat tientallen jaren in beslag zal nemen. Een complexe en langjarige opgave waarbij we voor innovatieve uitdagingen staan. Een programma dat werkt aan het behoud van onze stad voor volgende generaties.

Aanbod

Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze vacature bel je Bekwaam via 076 205 08 88 of neem je direct contact op met onze consultant:

Roy Kolmschot

T 076 - 2050 888 | M 06 - 3414 4625
E roy@bekwaam.com

Kijk op LinkedIn voor meer achtergrondinformatie.