Bekwaam werkt voor u!

Bent u aannemer in de infrastructuur en zoekt u kennis op het gebied van risicogestuurd asset management of specifieke maintenance kennis t.b.v. lopende projecten of tenders?

Tenders

Bekwame EMVI specialisten, Tendermanagers en -coördinatoren met kennis en ervaring van risicogestuurde asset management in infrastructuur en infrastructuursystemen helpen u scoren!

Onderhoud en beheerorganisaties

De verantwoordelijkheid om de infrastructuursystemen met bijbehorende disciplines als installaties, gebouwen, asfalt, beton, groen en water te onderhouden en beheren vraagt om specialistische kennis en ervaring. Duurzame investeringen die beschikbaarheid en de gewenste conditie moeten garanderen vragen om specifieke objectkennis en kennis op het gebied van risicogestuurd asset management. Een juiste balans tussen beschikbaarheid, betrouwbaarheid, productiviteit, benuttingsgraad en bijbehorende kosten is erg belangrijk.

Project- en contractmanagement

Zoekt u professionals die vertrouwd zijn met nieuwe contractvormen zoals UAV-GC, D&C en DBFM? Of zoekt u expertise op het gebied van RAMS, Systems Engineering (SE) of Systeemgerichte ContractBeheersing (SCB). Is er binnen uw organisatie behoefte aan extra capaciteit op het gebied van risicomanagement of projectbeheersing? Met deze vragen kunt u bij Bekwaam terecht. Wij hebben een sterk netwerk van interimprofessionals met ervaring in deze materie zowel aan opdrachtnemer- als aan opdrachtgeverszijde.