Wat betekent ‘werken voor Bekwaam’

Bekwame professionals bijeen in het Bekwaam Netwerk. Samen werken aan projecten, coaching on the job en kennis delen om samen sterker te staan.

Kies de contractvorm die bij jou past

Bekwaam is goed in het samenbrengen van vraag en aanbod en werkt samen met mensen die bekwaam zijn in hun vak. De gewenste contractvorm bepaal jij. Wij bieden contractvormen die variëren in flexibiliteit en zekerheid voor een bedreven ZZP’er, een startende zelfstandige en mensen die het projectmatig werken willen combineren met het gemak van loondienst.

Samenwerking als ZZP’er

Voor ZZP’ers die interim projecten zoeken in de infrastructuurmarkt biedt Bekwaam InterimManagement het netwerk en de ondersteuning om snel je doel te bereiken. Als Bekwaam professional kan je rekenen op expertise uit het netwerk, echte coaching on the job en alle ondersteuning die nodig is om je te kunnen focussen op het doel in je interimopdracht. Bekijk de checklist ZZP voor de afspraken en voorwaarden van deze vorm van samenwerken. Hier vindt je ook alle nodige informatie over de invoering en het gebruik van modelcontracten en de goedgekeurde modelovereenkomst van BOVIB die Bekwaam gebruikt. Zoek je direct informatie over actuele interim projecten, klik dan hier.

Wil jij zelfstandig worden

Wanneer je nu in loondienst bent en de zelfstandigheid lonkt, maar je nog opziet tegen de bijkomende administratie, biedt Bekwaam met The Compliance Factory een goede oplossing. Op basis van de interimovereenkomst met onze klant, bespreken we een uurtarief wat The Compliance Factory aan ons factureert. Binnen dat uurtarief maak je met The Compliance Factory afspraken over jouw beloning, vergoedingen, opleidingen, pensioen, leaseauto, etc.. Hiermee ben je verzekerd van een goede verhouding tussen het uurtarief en jouw netto beloning met een minimum aan administratie. Op deze wijze combineer je de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap met het administratieve en risicoloze gemak van werken in loondienst. Een VAR WUO is dan ook niet langer noodzakelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden wat Bekwaam voor jou kan betekenen? Bel ons via 076-2050888 of stuur je gegevens zodat wij jou kunnen bellen.

Werken in loondienst

Bij bemiddeling via Bekwaam kun je ook bij ons op de loonlijst komen en zo werk je aan projecten bij onze opdrachtgevers. Omdat jouw expertise of capaciteit tijdelijk gewenst is, of gedurende een periode vooruitlopend op een contract in loondienst bij onze opdrachtgever.

Projecten via Bekwaam in dienst bij je huidige werkgever

In het kader van je persoonlijke groei en – ontwikkeling is het soms de moeite waard om eens buiten de deuren van je eigen werkgever een project te doen. Ook daar werkt Bekwaam graag aan mee. Hierbij zijn jouw doelstellingen en die van je werkgever ons uitgangspunt. Om deze te bespreken kan je ons bellen via 076-2050888 of stuur je gegevens zodat wij jou kunnen bellen.

Certificering

Bekwaam is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze certificering biedt garanties aan onze opdrachtgevers en aan jou als professional. Het keurmerk van de SNA is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de SNA. Klik hier voor meer informatie over de certificering.