Wat kan Bekwaam voor professionals betekenen?

Een professional van Bekwaam is gedreven, zelfbewust  en ambitieus. Hij/zij laat zich leiden door de inhoud van een project, want een klus zonder uitdaging inspireert niet. Door een gedegen studie en relevante werkervaring weet een professional waar zijn krachten en interesses liggen.

Interim projecten en vaste vacatures

Jouw wensen en toegevoegde waarde zijn het uitgangspunt voor onze acties. Wij maken graag de tijd voor je vrij om jouw kracht te identificeren en te benoemen. Met onze kennis van de markt, de functies en bedrijven in de sector bepalen we samen de ideale positie. Of jij jezelf meer thuis voelt in een interim project of liever direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever, bepaal jij. Wil je eens vrijblijvend met ons de voor- en nadelen van beide opties op een rijtje zetten neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Een interim professional op zoek naar een project

Ben jij een ervaren interim professional, of heb je werkervaring opgedaan in loondienst en wil je de stap naar interim projecten maken, dan ben je bij Bekwaam InterimManagement aan het juiste adres. Wij helpen jou niet alleen met je eigen CV en presentatie, maar ook aan de juiste contacten binnen ons netwerk. Desgewenst helpt Bekwaam je ook bij de opstart van je eigen onderneming. Wil je wel projectmatig werken maar is de stap naar het ondernemerschap voor jou te groot, dan kom je in loondienst  en word je gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers.

Ben je nieuwsgierig naar de openstaande interim-aanvragen in jouw vakgebied, bekijk dan het overzicht interim projecten.

Een kandidaat op zoek naar een vaste baan

Veel opdrachtgevers schakelen Bekwaam in voor het werven van nieuwe medewerkers. Onze rol begint vaak al bij het goed definiëren van het functieprofiel. Duidelijkheid in taken, verantwoordelijkheden, sociale vaardigheden en competenties. Zo helpen wij niet alleen onze opdrachtgever aan een goed functieprofiel, maar kunnen we jou ook exact aangeven waarom de ene baan wel bij jou past en  de andere juist niet.

Ben je nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in jouw vakgebied, kijk dan verder naar het vacature-overzicht.